söndag 1 juni 2008

4 platser kvar!

Nu finns det bara 4 platser kvar till syhelgen, så ni som vill vara med får gärna höra av er snarast. Som ni ser har jag lagt till en till enklare modell för dem som vill vara med men som inte vill börja med det svåraste mönstret, det bästa är ju om vi alla får en kul helg och flera känner sig inspirerade när de går hem.
Det är viktigt att du skriver i ditt mail vilken kappa du vill sy och om du behöver mönster för i så fall ska jag skaffa det så att du kan få det innan sy helgen. Jag kommer även att be Stina som designat kapporna om tygtips, det kommer...
Två tjejer som säljer tyger kan komma förbi och erbjuda tyger för den som vill någon vecka innan kapphelgen om intresse finns, då skulle jag även kunna ha med mig mönstret till kapporna för er som inte har det ännu eller så kan ni beställa dem direkt från Svenska Mönster.
Om det är så att du inte har symaskin och behöver låna så behöver jag veta det innan den 7 juni, jag kan bara låna ett par stycken så ni som har maskiner gör bäst i att ta med den, jag kommer att försöka köpa in mönsterpapper och tuschpennor för att rita av mönstret.
Lampor, press, tovningmaskin och annat får vi låna från Stockholmssycenter som även är hyggliga och sponsrar genom att ge oss alla rabatter under augusti och september.
Jag fixar även fika, lunch får vi däremot beställa, ta med eller äta ute. Jag hoppas det blir en fantastisk helg med mycket skratt, goda syråd och en snygg kappa att ta hem!
Se nu till att maila mig om ni vill vara med eftersom en del information kommer jag att maila er och inte lägga ut på bloggen.